Fornøyde foreldre!

Hvert år gjennomfører Espira en foreldreundersøkelse.

I denne undersøkelsen får vi tilbakemeldinger fra foreldrene på hva som er bra med barnehagen, og hvordan vi kan utvikle oss til å bli enda bedre.

Vi er stolte over å kunne si at mange foreldre er svært fornøyde med våre barnehager. I gjennomsnitt hadde våre barnehager i år en score på 5,3 av totalt 6 mulige!

Bildeserie02

Nedenfor har vi plukket ut noen svar på spørsmålet «Kan du si litt om hva ved Espira Sundbyfoss du er mest fornøyd med?»

«Barnehage som er fylt med kunnskap, relasjoner og humor.»

«Barnehagen er utstyrt med et godt sett med generelle rutiner og retningslinjer som er nøye utarbeidet. Det tror jeg bidrar mye til å drifte en god barnehage. Mottoet sol ute sol inne skaper en bevisst holdning blant de ansatte. Jeg blir alltid møtt med positive ansatte når jeg kommer med vår sønn i barnehagen. Et stort pluss er det flotte arealet og plassering barnehagen har. Med skogen som nærmeste nabo er det mye å utforske og kort vei til flott natur.»
«Personalet, de er utrolig dyktige! Og «God kommunikasjon, åpne og imøtekommende ansatte, kompetent ledelse med god kjennskap helt ned til de enkelte barna.»

«Tydelige voksne. Gode bygningsmessige forhold. Innholdsrik foreldreapp. God fysisk profil.»

«Barna møter trygge, imøtekommende, lekne og kjente voksne hver dag, det er med på å gi den forutsigbarhet og trygghet som barna trenger i hverdagen.»

«Takk for at dere tar så godt vare på barnet mitt. Han kommer hjem vær dag full av opplevelser han vil fortelle om. Dere Møter oss med ett smil vær dag så starten på dagen blir god, For både voksen og liten. Skaper gode vennskapsbånd som barna vil ha glede av inn i skole alder. møter barna på det de har behov for der og da. Veldig takknemlig for at barnet mitt har det fint mens jeg er på jobb.»

«Menneskene som jobber der! Å kunne bli møtt av så hyggelige og blide mennesker når man skal levere og hente barna gjør det så betryggende å ha de i barnehagen. Og ikke minst å se hvor trygg sitt eget barn er på de voksne på sin avdeling.»

«I Espira Sundbyfoss møter barna imøtekommende, trygge, lekne & omsorgsfulle voksne- og det er viktig for barns, og for oss som foreldre.»

«Hyggelige ansatte. Bra oppfølging. Barna trives. Åpent om sommeren når de andre barnehagene stenger.»

Personvern og cookies