Friluftsliv

Gjennom barnehageåret er vi mye på tur, i små og store grupper. Det er fin trening å bevege seg i naturen. Hele sanseapparatet blir stimulert ved å være ute i naturen og bevege seg på forskjellige underlag.

Barna lærer seg å beherske ulike utfordringer i naturen. For eksempel å klatre i trær, eller gå i kupert terreng.

De viser stor turglede og vi har det gøy sammen!

Vi har et unikt og rikt uteområde på andre siden av gjerdet. Vi har faste turplasser hvor vi kan lage mat, brenne bål, spikke og leke. Skogen er full av fysiske utfordringer , sanseinntrykk og gir mye undring og refleksjon . Vår, sommer og høst bruker vi beina, mens vi om vinteren gjerne finner skiene frem. Vi anlegger egen skøytebane i barnehagen om vinteren. Denne er i aktiv bruk og stimulerer til mye aktivitet og ny læring.

Personvern og cookies